De wereld in uw hand, onderneem vele citytrips en verleg uw horizon steeds opnieuw...

Winkelen in Parijs, Londen of Barcelona. Musea en kerken bezoeken in Rome. Geschiedenis opsnuiven in Berlijn. Genieten van de meest tropische parken in Valencia. Genieten van lekker eten in Brussel. Iedere stad heeft zo zijn redenen om eens bezocht te worden en iedere citytripper heeft zo wel eigen redenen om een stad te ontdekken.

Op Neckermann kun je kiezen uit een ruim aanbod van citytripreizen. Een kort weekendje of een midweek naar uw favoriete Europese stad is zo voor elkaar. Het aanbod is enorm ruim. Neckermann biedt de meest voor de hand liggende citytrip steden en hoofdsteden aan. Hier staan enkele opmerkelijke steden die je kunt boeken als citytrip: Bilbao, Dublin, Napels, Praag of Wenen. Ook buiten Europa kun je enkele steden gaan verkennen dankzij Neckerman: Moskou, Istanbul, Sint-Petersburg, New York en Marrakesh. Keuze genoeg dus en ieder type stad is wel vertegenwoordigd in de waslijst.

Een citytrip bestellen bij Neckermann gaat zoals gewoonlijk vrij vlot. Via een handig keuzemenu op  Neckermann kun je al snel de citytrip naar wens boeken. Handig bij citytrips is de locatie van uw hotel of verblijfplaats. Een kaartje staat dan ook op iedere pagina van een hotel. Bekijk eens of je pal in het centrum van een stad zult overnachten. Handig, want dan ligt alles binnen handbereik. Of je verkiest liever een rustige uitvalsbasis om de stad te verkennen, dan kan dit ook. Met het openbaar vervoer ben je toch snel in het centrum. Voor ieder wat wils dus.

De grootsteden zijn in vele opzichten gelijk  van elkaar in Europa, maar toch hebben ze elk hun eigen karakteristieken. Eenmaal je enkele steden bezocht hebt, zul je versteld staan hoe iedere stad zijn eigen sfeer kan creĆ«ren. Snel zul je beseffen dat iedere stad toch volledig anders is. Stel dit zelf vast en boek een citytrip bij Neckermann.


0 reacties: