miljonair worden

Hoe miljonair worden?

Een miljonair wordt je niet zomaar. Tenzij je geluk hebt. Véél geluk. Vergeet die lotto of euromillions, tijd om de handen uit de mouwen te steken! Telelinks zocht uit hoe je als zowel als jongere als volwassene een extra centje kan bijverdienen. Thuis, vanuit uw luie zetel. Althans, als u daar over een pc beschikt. Er zijn verschillende methodes, de een al wat beter dan de andere.

Geld verdien je niet in een-twee-drie. Als je onderstaande methodes toepast, mag je niet verwachten dat je binnen de week een miljoen op je bankrekening kan overschrijven. Wie écht slapend geld wil verdienen, die begint er best nu aan. Binnen enkele jaren zul je er de vruchten van plukken. En denk dan nog maar eens terug aan Telelinks...

1) Earn money met het invullen van enquêtes
Ciao Surveys - an online Greenfield Company - is een internationaal bedrijf met hoofdzetel in Duitsland. Zelf is Telelinks al 2 jaar lid en hebben we nu reeds 19,80 EUR op onze rekening staan. In het begin gaat het moeilijk, omdat ze je niet vertrouwen. Wat als je gewoon willekeurig enquêtes invult omdat je louter en alleen uit bent op het geld? Na het invullen van enige enquêtes merken ze dat je serieus bent. Nu krijgen we er een viertal per week. Lid worden van Ciao doe je best via Telelinks: als je lid wordt op aanraden van iemand anders gaan ze je vlugger vertrouwen en kan je vlugger geld verdienen. Hoe? Bewijzen?
Miljonair worden start hier!

2) Bouw een blog (zoals deze), en plaats er advertenties op.
Dit moet zowat de enige manier zijn om slapend rijk te worden. Het enige werk is het schrijven van artikels. Hoe meer artikels, hoe meer geld. Exoclick, Alt.com en Adsense doen te rest. Hoe je dit doet, kom je
hier te weten.

3) Waag een gokje op Bwin.
Telelinks verzamelt acties waar je aan gratis goktegoed kan geraken. Met deze codes kan je gratis een gokje wagen op Bwin. Je hoeft geen geld te storten vooraf, enkel een account aan te maken. Let wel, 18+ is vereist.
Gratis wedtegoed vindt je hier.

4) Artikels lezen zoals deze:
make money on the net (engelstalig). Een uitgebreide handleiding over hoe he online geld kunt verdienen mits enige inspanningen natuurlijk.

1 reacties:

ace zei

Goede tip! Ik heb me ook ingeschreven bij Ciao, alle profielen ingevuld en ik verdiende zowaar onmiddellijk m'n eerste 75 cent :-)

Laat maar komen die enquêtes!