cadeau idee vaderdag 2010

Cadeau of idee voor vaderdag nodig? Dan is dit artikel iets voor u! Ik heb net weer een heleboel reclamefolders binnengekregen. Het centrale thema was niet geheel onlogisch vaderdag 2010. In België valt vaderdag altijd op de tweede zondag van juni. In 2010 is dat dus 13 juni. Hoogste tijd om op zoek te gaan naar een origineel cadeau of geschenk. Ik heb alvast enkele vaderdag ideeën opgezocht en verzameld.


Ik heb de verschillende reclamefolders doorlopen die vandaag in mijn bus zijn gevallen. De cadeaus die ik hieronder heb beschreven, werden ingedeeld op basis van verschillende types papa. Aan u om te kiezen welk geschenk het best bij uw vader past. Bovendien heb ik ook getracht het budget binnen de perken te houden. Dit wil zeggen, geen onrealistische cadeau's zoals een jacuzzi, een auto, een zwembad en ga zo maar door. Het maximumbudget hier bedraagt 150 EUR.

De werkende papa
Is uw papa veel op baan? Beschikt hij nog niet over een GPS? Dan is het de hoogste tijd om er een aan te schaffen! Gedaan met kaartlezen, wie tegenwoordig nog niet over een GPS beschikt, weet niet wat voor luxe hij mist! Bij Saturn kan je al een GPS aanschaffen voor 99 EUR: de Mio Moov Spirit 300 trafic. Deze GPS bezit kaarten van maar liefst 23 europese landen en biedt tevens real-time verkeersinformatie. Een hebbeding!
Winkel: Saturn
Prijs: 99 EUR

De jonge papa
Een jonge modieuze papa die zichzelf graag verzorgt? Dan lijkt me de Braun Body Cruzer een fantastisch idee! Vergeet de tondeuze, het scheerapparaat, de trimmer, want nu is er alles in een. Ongewenste haartjes zijn vanaf nu verleden tijd. Bovendien is de Body Cruzer waterdicht en kan hij dus ook onder de douche worden gebruikt. Momenteel kan je hem kopen met een 15 EUR Cashback bon!
Winkel: Carrefour
Prijs: 59 EUR

De sportieve papa
Je vader houdt ervan om te gaan sporten: badmintonnen, lopen, squash, tennis,... Dan is het Oregon cardio polshorloge (SE 211) vast iets voor hem! Dit slimme en modieuze horloge berekent het calorie verbruik, het percentage vetverbranding en de minimum en maximum hartslag. Om nog maar enkele opties op te noemen: uurwerk, achtergrondverlichting, trainingsschema, chronometer... Een must om veilig en gezond te sporten!
Winkel: Carrefour
Prijs: 34,90 EUR

De tuinierende papa
Vele vaders zijn graag bezig in de tuin. Steeds het gras maaien is een tijdrovende bezigheid. Dit kan dus best optimaal en efficiënt verlopen. Bij Brico hebben ze nu een goedkope grasmaaier in promotie. Voor 149 EUR haal je de thermische grasmaaier Greenstar GS 1662 in huis. Maak van tuinieren een plezier!
Winkel: Brico Planet
Prijs: 149 EUR

De modieuze papa
Geen inspiratie? Niet voldoende budget? Wel een boxershort is ook altijd een leuk idee. Bij Wibra heb je hippe boxershorts (spannend model) in verschillende kleuren en motieven, voor maar 1,99 EUR per stuk. Modieus én betaalbaar!
Winkel: Wibra
Prijs: 1,99 EUR

De frisse papa
Ook een leuk idee waar iedere vader wel tevreden mee zal zijn: de niveau toilettas for men. Deze toilettas bevat een Silver Protect douchegel, een deospray en een shampoo 'cool kick' voor een totaalprijs van 9,49 EUR. Altijd fris en monter!
Winkel: Kruidvat
Prijs: 9,49 EUR

Succes, en alvast een gelukkige vaderdag gewenst! O, nog een kleine update. Wil je je papa verrassen met iets heel origineels, kies dan voor een Bugs Bunny Costume. Best grappig toch, zo'n leuk bugs bunny pak? Een ludiek cadeau als je het mij vraagt! 

0 reacties: