Er gewoon even tussenuit: hoe in de stemming geraken

Je bent moe van al dat vele werk, je baas zeurt, je hebt te strakke deadlines en je hebt nauwelijks nog tijd voor je partner? Dan heb je nood aan een romantische break. In het Frans heet dat een week end en amoureux: er even kort uit met je geliefde in een romantisch hotel.Voor mij zijn dit de kenmerken voor een geslaagd romantisch weekendje:

  • Een gezellig, sfeervol hotel
  • Rood is het centrale kleur
  • Er is een restaurant aanwezig waar je 's avonds in stijl kunt dineren
  • Bijvoorkeur zijn er ook wellness mogelijkheden
  • Het hotel is gelegen op een locatie waar je met je partner ook wat cultuur en of natuur kunt opsnuiven

Hoe zo'n weekendje eruit ziet en hoe je het invult, dat ligt aan jou. Wil je meer tips hierover, dan moet je zeker even de website Weekend en Amoureux - Belgique bezoeken. Het is wel een franstalige site, maar je vindt er zeker waar je naar op zoek bent. Ze hebben er namelijk een grondige research gedaan en daaruit hebben ze de 5 meest romantische hotels van Belgiƫ gekozen. En geloof me, ze zijn echt de moeite waard.Wil je jezelf heel veel werk besparen, dan kan je gewoon die site bezoeken en je romantisch weekend boeken bij een van de 5 hotels die zij voorstellen. Een ervan is een prachtig hotel uit de Martins keten waar ik namelijk ook al ben geweest. Echt een toplocatie!


Andere opties? Die zijn legio. Denk maar aan Weekenddesk, Neckermann, Booking... Er zijn zoveel hotelwebsites waar je eenvoudig een reisje boeken kan. Enig nadeel is dat je dan veel werk moet stoppen in de nodige research.

0 reacties: