Nieuwe site waar kortingscodes worden verzameld

In deze blogpost zou ik graag de site van Sofie Dewilde in de kijker willen zetten: www.kortingseutje.be. Ik kwam gisteren per toeval op deze website en heb hem meteen bij m'n favorieten geplaatst. Mijn vriendin is tamelijk shopverslaafd en doet niet anders dan kledij aankopen bij La Redoute of zelf haar eigen t-shirts personaliseren bij Smartphoto of Drukland.be. En wat is nu juist het handige aan Kortingseutje? Wel, daar verzamelen ze alle kortingscodes en kortingen voor een hele resem webshops, en dan vooral webshops rond reizen en rond mode / fashion.

Hoe een kortingscode vinden?
Heel simpel. Sofie heeft haar site zo ontworpen, dat je heel eenvoudig een kortingscode vindt. Je kan rechts in het menu zoeken op categorie, maar bovenaan is ook een duidelijke zoekbox. Typ daar de naam in van de webshop die je zoekt, klik op zoeken en indien ze hem hebben opgenomen op de site, zal je meteen het resultaat zien. Ook handig: helemaal onderaan staat een link naar de shoppagina, waar ze een overzicht hebben gemaakt van alle shops die reeds online staan op hun site.

Ook beoordelingen en recencies
Eens je op de pagina van een webshop zit, kan je vrij eenvoudig de kortingen vinden. Ze zijn duidelijk aangeduid met verschillende kleuren. Zo merkte ik op dat oranje staat voor een topkorting, een groene knop staat voor een kortingscode en ze hebben ook een kleur voor exclusieve kortingen. Sofie Dewilde wist me namelijk te vertellen dat ze af en toe gecontacteerd wordt, met de vraag om een exclusieve korting op haar site op te nemen.

Op de pagina zelf wordt ook steeds een recensie geschreven omtrent de webshop. Wat vinden ze zo goed aan Centerparcs? Wat zijn de voordelen van Sunparks? En waarom moet je je t-shirts zeker laten bedrukken bij Smartphoto.be? Ze schrijven hun persoonlijke mening en dat weten de sitebezoekers ongetwijfeld te waarderen.

Op de hoogte blijven van de meest recente kortingen
Dat kan, want Kortingseutje zit ook op Facebook. Gewoon een 'vind ik leukje' geven en dan af en toe hun pagina checken en je blijft op de hoogte van de meest recente aanbiedingen! Top!
 

0 reacties: