South park kijken online

Wie south park wil kijken online, stemt best af op de officële site van South Park, namelijk South Park Studios.

Vroeger waren er tal van websites, waaronder Southparkzone.com waar je gratis deze serie kon bekijken. Deze sites haalden de afleveringen vanop sites zoals MySpace en Youtube, en linkten gewoon door. Daardoor kon heb ook niets verweten worden.

De South-Park uitvinders waren best wel geflatteerd dat zovelen hun serie online bekeken. Mede omwille van de machteloosheid besloten ze om de serie dan maar gratis online aan te bieden op de officiële site. En dit in schitterende kwaliteit, wat zeker niet het geval was op de vroegere sites die afleveringen van South Park aanboden. Zo gingen steeds meer kijkers naar de officiële site om afleveringen te bekijken. De kopiesites verliezen steeds meer bezoekers omwille van de lage kwaliteit en zijn ten dode opgeschreven. Al bij al dus een uitstekende strategie van de makers van South Park.

Verlieslatend zal dit wel niet zijn: de afleveringen op de officiële site worden twee maal onderbroken voor een korte reclameboodschap, al is dat niet bij iedere aflevering het geval.

0 reacties: