Who took my badjas?

Tis nie woar è, who took my badjas?

Zowel Nicole Kidman als Robert de Niro maken presence (niet echt natuurlijk) in deze prachtig gemonteerde spot van Belgacom TV. Eindelijk eens leuke én grappige reclame, een beetje in de stijl van de Euromillions-spotjes. Maar nog leuker.

Het spotje is bijzonder populair, dat blijkt onder andere uit de groep die op facebook werd opgericht en ondertussen al meer dan 37.000 fans telt! Een dikke chapeau voor het masterbrain achter deze reclame!

You know from nothing zeker? Doet me ook wel denken aan de Matroesjkas, waar de hoofdrolspelers ook af en toe "Nederlandsengels" spreken.

Kortom, een grappige mix van elementen uit de Matroesjkas en wellicht ook uit de spotjes van Euromillions. Al moest ik bij het mijmeren over deze spot toch diep nadenken tot wie/welk bedrijf deze spot hoorde en wat de boodschap was.. Belgacom die reclame maakt voor digitale tv, zo bleek na wat gegoogle.

Thumbs up!

Hoe download je dit filmpje? Zoek de link op youtube en plak deze in mediaconverter. Hoe youtube filmpjes downloaden legt je uit hoe dit in z'n werk gaat (zie beknopte uitleg, de handleiding is verouderd).

0 reacties: