Bekijk Genk - Standard live: de mogelijkheden


Vandaag is het een hoogdag in het Belgische voetbal. Om 20u30 vindt namelijk de titelclash van het seizoen 2010-2011 plaats: Genkt ontvangt vanavond in de Cristal Arena de mannen van Standard Luik. Indien Genk wint of gelijkspeelt is het kampioen. Verliest Genk, dan zal Standard zegevieren en mogen ze daar in Limburg hun flessen champagne terug in de wijnkelder stoppen... Wie zal het halen? En nog belangrijker: waar kunnen we via het internet de match Genk-Standard live volgen?


Live voetbal kijken op Belgacom tv + via Belgacom.be
Naar goede gewoonte wordt de titelmatch vanavond uitgezonden op Belgacom TV. Dit is uiteraard niet gratis: u moet er een voetbalabonnement voor hebben. Hebt u dit niet, tracht dan even (via Facebook?) te polsen bij uw vrienden wie wel over een dergelijk abonnement beschikt. Of zoek een gezellig café in de buurt waar ze de wedstrijd live uitzenden. Beschik je over Belgacom TV maar niet over het voetbalabonnement, dan kan je de match ook aankopen op basis van Pay Per View. Geen Belgacom tv? Je kan de match ook aankopen via het internet en online bekijken, meer informatie op Belgacom.be

Gratis Live via streaming de match bekijken
We moeten het niet ontkennen, live voetbal streaming is hot op het internet. Dit is uiteraard niet legaal, maar op sites zoals LiveTV zenden ze regelmatig live voetbalmatchen uit. Het zou me niet verbazen als daar vanavond ook Genk vs Standard op het programma staat. U wenst gratis de match te bekijken? Ook hier kan Facebook hulp bieden. Vraag er even aan uw vrienden wie de match live volgt via streaming, ik durf wedden dat er zeker een aantal zullen zijn die u kunnen doorverwijzen.

Moge de beste vanavond winnen!

0 reacties: