Online geld verdienen

Online geld verdienen... Voor velen is het allemaal een grote zwendel. Anderen zijn er heilig van overtuigd dat ze aardig wat geld kunnen verdienen met een online business. Wat mij betreft, is het voornamelijk een kwestie van tijd, kennis en geduld.

Geld verdienen via het internet, dat doe je niet in 1-2-3. Het ideale doelpubliek lijkt me daarom jongeren, vanaf 15 jaar. Zij hebben het nog niet al te druk met hun schoolwerk en besteden daarom veel tijd aan online activiteiten en gaming. Mensen met een fulltime job moeten echt wel geen sociaal leven hebben, als ze zowel overdag gaan werken en 's avonds uitzoeken hoe ze best geld kunnen verdienen via internet.

Er zijn tal van methodes om via het internet wat cash geld binnen te halen. Wat bij alle methodes haast identiek is, is het feit dat men te maken krijgt met een steile leercurve. Er bestaan jammer genoeg geen methodes om mits een klik op de muis tonnen geld te verdienen. Ook steeds rekening houden met het feit dat niets gratis is. Indien je online geld wil verdienen, dan moet je vooraf eerst investeren. Investeren in kennis (e-books kopen van anderen, bijvoorbeeld een SEO e-book om te weten te komen hoe je met je website bovenaan in Google verschijnt) maar ook vooral in TIJD! Geloof me, je zal niet binnen 6 maanden meer verdienen dan je vroeger deed met je gewone job. Spendeer zoveel mogelijk tijd aan online research, minstens 5 uur per dag. In deze tijd ga je fora afspeuren (Engelstalig) en blogs lezen van andere personen die succesvol een eigen business hebben. Wissel van gedachten, doe aan netwerken, volg hen op Twitter. Bekijk ook video's op Youtube, misschien inspireert het je wel.

Hoe je het ook draait of keert, er bestaat ook online geen simpele methode om snel geld te verdienen. Dat is jammer, maar tegelijk ook goed. Want als er zo'n simpele methode bestond, dan zou iedereen die gaan toepassen. Met als gevolg dat de methode uiteraard al vrij snel niet meer zou werken. Ga daarom op zoek naar underground methodes die enkel gekend zijn binnen een select publiek. Alvast veel moet en doorzettingsvermogen gewenst, want deze spreuk geldt ook online: "waar een wil is, is een weg!"

0 reacties: