Uw ip adres verbergen dankzij deze revolutionaire software

U kunt niet geloven hoeveel mensen denken dat ze anoniem op het web surfen. Wel, het spijt me dat ik u moet ontnuchteren, niets is namelijk minder waar. Zodra u uw pc verbindt met het internet, krijgt u van uw internet provider (Telenet, Belgacom etc) een IP-adres toegewezen. Dit adres is uniek aan uw pc en locatiegebonden. Het is dan ook via het IP adres dat uw anonimiteit verloren gaat.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig ook oplossingen voor al wie geen sporen wenst na te laten op het internet. Een fantastisch programma, ideaal voor al wie anoniem op het web wenst te surfen, is RealHideIP

Waarom uw IP adres verbergen met RealHideIP?
Een reden: het kan gewoonweg niet simpeler! Via één klik op de knop (ja, u leest dit goed) kunt u uw internetverbinding beveiligen en anoniem op het web surfen. Een leuke bonus: u kunt zelf uw nationaliteit kiezen. Wenst u de identiteit van een Nederlander aannemen, dan kiest u de Nederlandse vlag. Vervolgens krijgt u een anoniem Nederlands IP adres toegewezen.

Hieronder toon ik aan de hand van enkele screenshots aan hoe dit in z'n werk gaat:

U ziet uw oorspronkelijke IP adres en uw locatie. Op de screenshot hieronder ziet u dat de persoon in Amerika woont en specifieker in Dallas.


Kies nu de gewenste anonieme locatie. Indien u een anoniem IP adres uit Duitsland wil, dan selecteert u hier "Germany".Zo, klaar is kees! U merkt het, echt moeilijk is het niet! Nu de proef op de som: ga naar whatismyipaddress.com en u zult het zelf zien: uw locatie is niet langer ingesteld op Belgie, uw provider is niet langer uw echte provider. Doe de test zelf en download RealHideIP zelf!

Enkele toepassingen
- U bent een bekend persoon en wil liever anoniem blijven als u op het internet surft? Dan is RealHideIp echt iets voor u! U laat geen sporen meer na op fora, sociale netwerksites en dergelijke.

- Ideaal op vlak van zoekmachine optimalisatie. Indien u aan zoekmachineoptimalisatie en meerbepaald aan linkbuilding doet, dan is deze tool gewoonweg onmisbaar. Vanzelfsprekend dient u zich aan te melden bij vele fora, sociale netwerksites, blogproviders om er links naar uw website te verspreiden. Tien keer uzelf registreren bij een blogprovider is verdacht. U zult sneller het etiket "spammer" opgedragen krijgen. U kunt dit voorkomen: switch naar een anoniem ip adres en doe zorgeloos aan linkbuilding!

- U neemt deel aan een wedstrijd. Helaas hebt u maar een poging om mee te spelen. Dergelijke wedstrijden bepalen het aantal pogingen op basis van uw IP. Dankzij RealHideIP kunt u met een muisklik een ander IP adres aannemen en nogmaals meespelen.

- U maakt een nieuwe Gmail account aan. Wellicht hebt u ook al opgemerkt dat u sinds enkele maanden uw Gmail account moet bevestigen via SMS. U dient uw GSM-nummer in te geven en vervolgens stuurt Google u een SMS met een code, die u daarna online dient in te voeren. Wel, indien u in Amerika woont, is dit niet het geval. U kiest dus een Amerikaans IP adres en binnen de kortste keren hebt u een nieuwe Gmail account zonder SMS verificatie!

- U bent geblokkeerd op een forum. Dit werd ongetwijfeld gebeurd op basis van uw IP adres. Neem gewoon een ander adres aan en u hebt onmiddellijk weer toegang tot uw favoriete forum!

Wat zijn de voordelen?
Eerst en vooral het grote gebruiksgemak. U moet niet prutsen in code of bepaalde instellingen aanpassen. Dit programma doet alles voor u. Ten tweede is er ook de prijs: voor $29.95 kunt u het programma al kopen, wetende dat er veel duurdere en minder goede alternatieven op de markt zijn. Place to be: http://www.real-hide-ip.com

0 reacties: