Abercrombie - abercrombieandfitch

Abercrombie & Fitch (afgekord A & F) is een Amerikaanse modemerk-en producent die onder leiding staat van voorzitter en CEO Michael Jeffries. Het merk richt zich op casualwear voor een doelgroep van 18 tot en met 22 jaar. A &F telt ondertussen meer dan driehonderd locaties in de Verenigde Staten is sinds kort ook begonnen met een internationale expansie. Abercrombie & Fitch zijn door de jaren heen steeds meer een synoniem geworden met de Amerikaanse jeugd. A & F exploiteert momenteel ook een viertal andere merken: Abercrombie Kids, Hollister Co, Gilly Hicks en RUEHL No.925. Het merk werd opgericht in 1892 door David Abercrombie. Indertijd was het een leveraar van sportieve- en excursiegoederen.

Het bedrijf heeft ondertussen overwogen om de Europese expansie te starten met het geloof dat de vraag naar Abercrombie & Fitch sterk gegroeid is. Na haar expansie naar het Verenigd Koninkrijk in 2007 waar het merk haar Europese vlagschip in Londen verstigde, blijven er plannen voor een verdere expansie naar de belangrijkste locaties in Europa. Er zijn voorbereidende gesprekken gaande over de opening van een winkel in Dublin, Ierland in 2011 alsmede locaties in Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Denemarken en Zweden.

Wie tegenwoordig kledij of accessoires (waaronder eau de cologne en parfum) van A & F wil kopen dient zich te beroepen op de officiële site of veilingplaatsen online, zoals bijvoorbeeld ebay. Echter, in België zijn er ook reeds modehuizen en winkels die een gamma van deze producent binnenhebben.

1 reacties:

chris_parker zei

There is Data Recovery Software for the English speaking world too.