Anderlecht - Sivasspor live bekijken online: watch!

Live televisie via internet is hot! Denken we maar terug aan de testmatchen tussen Anderlecht en Standard vorig seizoen: tal van mensen stemden af op verschillende kanalen online, die deze live streamden op het internet. De vraag blijft echter of dit wel legaal was.

Ook voor de voorrondes in de Champions League wordt niets anders verwacht. In de voorrondes van de Europa league zag ik dat verschillende affiches reeds online werden uitgezonden: helemaal gratis! Helaas was Naftan - Gent niet een van hen, maar mogelijks is dit anders voor de terugronde.

Live voetbal kijken heeft alle mogelijke manieren op een rij gezet om degelijk en gratis live streaming voetbalmatchen te volgen via internet.

Update 20u15 (27 juli): Voetbaledstrijden waar Turkse ploegen spelen worden heel vaak live gestreamd op internet. Op liveTV staat nu al reeds de Champions League match tussen Anderlecht en Sivasspor gepland. Mocht deze dus niet op televisie getoond worden dan kunt u hem online van achter uw pc bekijken!

Update 30 juli: Op verschillende sites kon de match gevolgd worden, en dit in een vaak behoorlijke kwaliteit (met Turkse commentatoren). Als de tv-zenders zo verder gaan zullen steeds meer mensen deze manier van online voetbal kijken ontdekken, en zullen de clubs hun tv-rechten niet meer kwijtspelen als je het mij vraagt. De terugwedstrijd zal ongetwijfeld ook weer te volgen zijn online!

2 reacties:

Wedden op Sport zei

http://www.wedden-op-sport.com/wedden.php/stream-anderlecht-sivasspor.html

ace zei

bovenstaande link werkt niet